50-årsfika 7 april

Jaha, det verkar som att jag är så gammal så att jag fyller 50 i nästa vecka. Hur det kan vara på det viset är helt obegripligt men så är det tydligen om jag föddes 1968. 1968, ett år av revolt som förändrade historien.

Är det så att du vill komma förbi och fika står dörren öppen från kl 11 och framåt på lördag den 7 april 2018. Lite 50-årskalasande får det bli. Tillhör du den mer hungriga sorten och vill stanna på något mer mataktigt fram på sena eftermiddagen, meddela gärna att du kommer. Du får i och för sig gärna meddela att du kommer även om du bara vill fika. Det underlättar att det faktiskt finns något att fika på.

Jag vill inte ha några presenter men vill du bidra till att det äntligen kommer upp ett väggväxthus här i Rucklet när den här senkomna vintern dragit sig tillbaka igen blir jag glad för gamla hela fönster, en dörr till trädgården, grus, tegel, konstruktions-, gräv- och bygghjälp eller så kommer du bara förbi, fikar och säger hej.

Här ska väggväxthuset byggas. Dörren har varit på plats i många år redan och väntat på sitt växthus. Tipsa gärna om fyndiga lösningar för växthus, gärna med bilder. El, vatten, inredning, grundarbete, material eller vad det kan vara för smarta idéer och erfarenheter du samlat på dig.

This entry was posted in Växthus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.