Löpning #40/2017

#40/2017 9,5 km. Äntligen lyckades jag tvinga ut mig på en springtur igen. Hundarna blev överlyckliga. Jag var rätt slut efter första varvet med Fille och funderade på hur jag skulle överleva ett varv till med Hugo. Det hade jag inte behövt vara så orolig för. Hugo var så trött, så trött. Det var för varmt även om det blåste som sjutton och var typ 17 grader. Han orkade inte ens springa hela varvet även om det gick så långsamt så att jag hade kunnat gå istället för att hålla igång löparsteget. Vi fick stanna till och vila några gånger. Vi kom runt i alla fall och vi blev alla motionerade. Det är bra det och Hugo sover gott i soffan.

Jag tror Hugo kan aspirera på titeln “Världens längsta slängtunga”. 🙂

IMG_5955[1]

This entry was posted in Löpning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.