Maja står på benet och belastar det igen

Försökte i flera omgångar under eftermiddagen/kvällen igår att få Maja att stå med hoven i varmt såpvatten igen. Det ville hon INTE! Det blev mycket såpvatten spillt i boxen och runt studsade hon haltande omkring. Gav upp till slut. Det kändes inte bra att hon sprang runt på det onda benet på det viset. Nåja. Fick i alla fall ner hoven i flera omgångar i vattnet. Tog också och blötte en handduk och stod och höll om hoven en stund. Kanske att det gjorde lite nytta tillsammans med medicinen för idag så står hon på benet och belastar det igen. Visst, hon haltar fortfarande men inte på långa vägar så illa som de senaste tre dagarna. Den snabba förändringen av hältan bådar i alla fall gott. Då är det nog en hovböld som är på bättringsvägen.

IMG_5036[1] IMG_5041[1] IMG_5043[1] IMG_5056[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.