Birkir smakade på det varma såpvattnet

Hade unghästen Birkir i stallet som sällskap till Maja. Ställde ner hinken med det varma såpvattnet, som skulle användas för att försöka dra ut Majas hovböld, för att kunna stänga boxdörren. Kvickt var Birkir framme och provsmakade glupskt på det varma såpvattnet. Är huvudet dumt får kroppen lida. Han tyckte INTE att det var smaskens… Fick skölja mulen med vatten för att få bort det värsta. Kanske att han är lite försiktigare framöver innan han kastar sig över allt som kommer i hink.

IMG_5015[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Birkir smakade på det varma såpvattnet

  1. Pingback: Birkirs nya preferens – såpvatten | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] tvätta av Majas spruckna hovböld med såpvatten. Eftersom Birkir gjorde misstaget att doppa mulen i varmt såpvatten sist jag tog med det ut i stallet ställdes hinken under kaninburen. Tänkte att den skulle vara […]