Första dosen mediciner slank ner, åtminstone nästan allt

Så skulle första dosen av medicinerna ges. Eftersom det är viktigast med antibiotikan började jag med den. Blandade ner pulvret i uppblött luzern och kraftfoder med redigt mycket äpple och morötter i. Det slank ner utan problem.

IMG_4975[1] IMG_4992[1]

Sen var det dags för det smärtstillande. Samma procedur med det. Blandade pulvret med en portion mat till. Det gick inte riktigt lika enkelt. Förmodligen var det rätt äckligt. Nästan allt slank ner. Försökte blanda ut med mer mat och visst åt hon lite mer men sedan ratade hon det helt. Inte ens trånande blickar från flockkompisen Loke gjorde att hon åt upp. Imorgon får det bli mer kraftfoder, bara lite luzern och ännu mer äpple och morötter.

IMG_4994[1] IMG_4996[1]

IMG_5005[1] IMG_5001[1] IMG_5003[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Första dosen mediciner slank ner, åtminstone nästan allt

  1. Pingback: Maja står på benet och belastar det igen | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] en handduk och stod och höll om hoven en stund. Kanske att det gjorde lite nytta tillsammans med medicinen för idag så står hon på benet och belastar det igen. Visst, hon haltar fortfarande men inte på […]