Löpning #45/2016

#45/2016 4,7 km. Vet inte riktigt vad som hände. Var varm och svettig efter en stunds D-vitamintankande i solen. Någon form av logiskt resonemang måste ha försiggått där uppe i hjärnkontoret. Något som, jag måste ändå duscha då kan jag lika gärna springa ett varv med Fille och sen gå ett varv med Hugo först. Hugo orkar ändå inte springa när det är så här varmt. Då blir det bara en knapp femma löpning och lika mycket promenad.  Andra springer ju när det är så här varmt så då ska jag väl jag också överleva det. Och sen var vi iväg, jag och Fille. Det var verkligen varmt och jag har verkligen jobbigt med det där att springa när det är varmt. Men det går ju.

Hade två stopp på vägen. Först för att ta ur obekväma stenar ur sulan. Sen var det en lös liten söt boxertik som tänkte att det skulle vara kul att komma och hälsa men som inte vågade när den här elaka matten med värsta basrösten talade om att det skulle hon inte. Hon var duktig och vände.

IMG_0656[1]

Kom på den briljanta idén att förutom Hugo även ta med en häst, Skálda. Drog med henne första kilometern men sen kom hon på att det var rätt kul det där att springa. Sen sprang vi betydligt mer än vad jag hade trott att det skulle bli. Kändes som att vi sprang det mesta av rundan. När hon väl fick upp farten sprang hon på rätt snabbt så det fick bli en tempokompromiss mellan Skálda och Hugo. Det blev 4,7 km löpning varvat med promenad och gräsätarpauser. Riktigt roligt!

Var en utmaning att försöka få med Skálda och Hugo på samma bild. Det gick så där…

IMG_0660[1] IMG_0669[1] IMG_0680[1] IMG_0675[1]

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.