Löpning #28/2016

#28/2016 9,5 km. Skulle ha gått på massage efter jobbet men det hade blivit ett missförstånd om tiden så det blev det ingenting av med. För att få en alternativ ordentlig omgång för musklerna fick det bli ett löppass. Resultatet blir ju faktiskt åt samma håll. Var en dryg vecka sen förra löpningen. Har inte riktigt känt någon motivation och tiden har varit knapp. Nåja, nu blev det av i alla fall. Med fyra dagar till Göteborgsvarvet kan jag meddela att med tanke på hur tungt det gick att springa 9,5 km. Hur i hela friden ska det gå att ta mig runt 21 km..? Fast har det gått förut så det ska väl gå även på lördag. Det är väl inte det ultimata att bara springa så långt en gång om året men så får det bli.

Det var varmt även om det var kyligt i luften (15 grader). Hugo var väldigt trött medan Fille som vanligt fortsatte studsa omkring.

Det går så där med mitt mål att springa 100 mil i år. Kanske ska ta den där friskvårdstimmen vi fått på jobbet till ett par rundor i veckan alla fall. Det är bättre att springa än att gå… 🙂

IMG_9707[1] IMG_9712[1] IMG_9715[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.