Löpning #17 Sommar 2015

#17 5,8 km. Det är svårt att hinna med allt. Speciellt om inte lusten finns där är det lätt att prioritera annat. Löpningen har det gått lite sisådär med den sista tiden. Men idag när det återigen var en sån där alldeles underbar sommardag med ljumma varma vindar, då tog vi oss iväg till Långåsspåret efter jobbet. Den blåa stortån jag hade har nu tappat den blåa nageln men tån mår inte helt bra. Ett besök hos fotvården städade upp den rätt snyggt men nu har den trilskats med inflammation i yttersidan vid nagelfästet ett tag. Tänkte att det ändå var lite bättre idag men det gjorde bra ont när jag sprang ändå. Har känt av kroppen ett tag nu, får mjölksyra, har ingen kraft och ont i musklerna. Behöver förmodligen öka medicineringen av sköldkörtelmedicinen.  När det liksom gör ont i varenda muskel och del av hela kroppen, då är det läge att misstänka feldosering. Hade t o m ont under hälarna när jag sprang iväg. Underligt nog så försvann det faktiskt när jag sprungit ett tag.

Det blev två varv med Fille. Var väldigt nöjd med mig själv i början över att jag tog mig iväg på en löprunda. Kände t o m att det var lite tryck i löpsteget. Efter ett tag var jag inte riktigt lika nöjd längre i värmen men körde på ändå.

Så ett varv med Hugo. Han drar iväg de första 100 metrarna, sen börjar han sacka för att fram emot slutet springa så långsamt så långsamt bakom mig. När vi närmade oss fem km började jag frysa i den 26-gradiga värmen. Då var energin slut. Men som den åsna jag är, dvs enveten, bitsk och kantig, kämpade jag givetvis på hela varvet.

Hugo fick sig en välförtjänt dusch att svalka sig med efter löpningen i det varma vädret. Fille ville gärna vara med och busa men han är en fegis…

IMG_4789[1]

Ajajaj, den onda stortån. Hur kan en sån liten grej göra så förbenat ont..?

IMG_4781[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.