Löpning #27 Vår 2015

#27 9,4 km. Är bra bäng. Går hela dagen och tänker att nej, det där med löpning får vara idag. Med lite småångest så där. Sen sista stunden på jobbet och på vägen hem gör jag en helomvändning för att när jag kommer hem ge mig ut med hundarna i alla fall. Tänk om jag kunde skippa det där helt onödiga velandet innan..?

Idag gick det dessutom rätt bra. En helt förvånansvärd snabb och lätt första km. Och tiden, 4,08 min/km. Alltså fyranollåtta! Visserligen med draghjälpen Fille som var helt galen efter tre dagars vila men ändå. Helt underbart! Vet inte hur länge sen det var det var så..?

Har varit ett synnerligen omväxlande väder idag med mest skitväder men det hade varit uppehåll ett tag före jag drog ut. Självklart började det regna igen precis när jag klev ut på farstukvisten. Ungefär 13 grader, nästan vindstilla, ett rätt stilla regn. Ett helt perfekt löparväder!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.