Löpning #23/50 Vinter 2014/2015

#23/50 12 km. Eller snarare 11.96 men det får väl avrundas till 12. Eftersom det är varit så klafsigt och jag är oerhört rädd för att ramla och skada mig så att det inte går att springa med hundarna fick det bli en ny variant på runda med draghunden idag. Bara asfalt utan halt alls. Tänkte att den nog var ungefär lika lång som den andra men det blev en dryg km längre, 6,5 km. Fille var väldigt nöjd med det. De första tre km gick i ett bra tempo.

Bytte hund till Hugo och 5,4 km till. Går inte riktigt lika snabbt med Hugo som är stor och tung men han kubbar på rätt bra ändå tycker jag. Tänkte på det imorse när han la sig tvärs över magen på mig att, shit vad tung han är… undrar hur tung..? Gick tungt men försökte lägga in autopiloten och mata på efter bästa förmåga. Tar mig runt i alla fall…

Provade de nya vintertightsen jag köpte härom dagen. De var riktigt sköna. Tyvärr hjälpte de inte mot det gamla vanliga bekymret med kall rumpa och baksida lår. Vet i sjutton vad jag ska hitta på för att komma ifrån det. Med både vintertights och merinoullmamelucker kan jag tycka att det borde räcka. Det är ju ändå på plussidan nollan även om det är nära noll grader ute.

Undrar hur länge jag ska ta det lite lugnare med löpningen..? Det där att ändra ämnesomsättningsmedicinering är inga lätta grejer… än så länge är jag fortfarande undermedicinerad skulle jag tro. Inte så bra att pressa kroppen utan energi att tillgå på cellnivå.

Ubbe Snubbe tog chansen till lite mattegos när matte äntligen var stilla en liten stund under stretchningen…

IMG_1483[1]

Fotograf: Elvaåringen

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.