Löpning #41 Autumn edition 2014

#41 4,7 km. Var lite orolig före springturen eftersom det gått så dåligt ett par dagar. Men idag kändes det lite bättre igen. Ont men inte lika illa som det var igår och i förrgår. Blev en runda med vardagsedge.  Precis i början när vi sprang var där helt plötsligt en katt som slank in i skogen precis framför näsan på Fille som drog efter så jag hamnade i diket. Som tur är på fötterna och fick stopp på honom. Sen efter ytterligare 20 m när vi svängde runt hörnet mötte vi grannen med deras två hundar. Tog en stund att fiska in redan übertaggade Fille så vi kunde ta oss förbi. Sen skojade en hare till det också rätt nära framför. Istället för att springa undan valde den att springa framför oss en stund. Inte gjorde det att Fille taggade ner direkt… Sen mötte vi i alla fall bara ett par ryttare. Det gick bättre. Hade det inte varit för hundmötet som tog en stund hade det nog blivit en hyfsad tid idag. Tack, det behövdes. De sista två rundorna var deprimerande. Undrar om det är så att jag faktiskt behöver springa minst varannan dag för att hålla kroppen igång. Åtminstone minst var tredje dag. Blir det för många dagars uppehåll blir det inte bra.

Värmde upp före springturen med en promenad, 4,7 km, med Hugo, hästar och grannen. De är så feta de där två stona så de nästan rullar fram. Kan inte begripa hur de kan vara så feta. De borde ha bantat i åtskilliga veckor vid det här laget. Måste snart börja fodra med hösilage. Hur feta ska de inte bli då..?

Fille blir alldeles förtvivlad när han lämnas hädan här hemma och Hugo får följa med matte på äventyr. Det senaste han börjat med är att riva hallen. Han välter skohyllan och river ner så mycket det bara går för att stå på fönsterbrädan och grina förtvivlat… SåFille river ner  och matte städar upp, Fille river ner  och matte städar upp. Får städat lite i alla fall om jag nu ska se något bra med den här nya trenden…

Fredags: En galen Fille…

IMG_0690[1]

Idag: Var i alla fall lite mindre grejer att välta ner. Nästa gång blir det ännu något mindre.

IMG_0706[1]

Skenet bedrar…

IMG_0693[1]

This entry was posted in Byrackor, Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.