Löpning #38/50 Summer edition

#38/50 5,3 km. Blev lite övermodig första km. Tyckte det kändes svalare med en svag fläktande vind i skuggpartierna. Det kom jag snart över… så fort jag blivit lite varm var det VARMT igen. De fjuttiga kanske två grader svalare, 26,  som det var gjorde inte någon större skillnad.

Två varv med Fille där i skogen i Långåsspåret. Börjar bli lite tjatigt men ger oss ut i den här hettan på hallandsslätten gör vi inte! Fick bokstavligen trycka tillbaka Fille in i bilen när hans två varv var avklarade. Han tyckte att han skulle springa mera… sen grät han högljutt när Hugo och jag sprang iväg. Länge…

Hugo satte full fräs men kroknade efter ett par hundra meter när han kom på att det var varmt… så det blev ett lugnt tredje varv.

När jag skulle stretcha lyckades jag klämma en humla lite med handleden. Tur det bara var lite för det sved bara ett tag och blev ett litet bett (eller vad jag nu ska kalla sviterna efter närkontakt med en humla..?). Humlan kröp synnerligen förnärmad iväg…

IMG_9650[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.