Löpning #37/50 Summer edition

#37/50 5,3 km. Var drygt 30 grader men hundarna behövde en löprunda och med åskvarning på em var det inte annat än att dra på träningskläder, slänga in hundarna i bilen, köra bort till skogen och Långåsspårets åtminstone något svalkande skugga. Det är egentligen förunderligt att jag som har haft så svårt att springa när det är varmt faktiskt klarar av att springa när det är runt 30 grader varmt ute. Utan att nästan dö på kuppen. Det vill till att försöka se det positiva… 😉

Blev två varv med Fille, tredje km hade vi riktigt bra tempo för att vara så här varmt. Sen blev det ett lugnt och skönt varv med Hugo. Promenerade ytterligare ungefär ett halvt varv med Hugo som nedvarvning, för att han skulle få en lite längre runda.

Sen avslutade vi med ett något svalkande dopp i havet. Fille är en väldigt duktig simmare men han tycker nog fortfarande att det är lite otäckt för han gör bara små repor för att sen simma inåt igen.

IMG_9617[1]

Just det, blev visst blodvite idag… undrar vad jag gjort..?

IMG_9613[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.