Löpning #28/50 Summer edition

#28/50 Strand- och havspring. Det är väl på gränsen att det är ok att logga det här som löpning men vi sprang med bra motstånd i havet och på stranden. Så det får bli ett löppass. De tycker det är alldeles fantastiskt kul att springa i vattnet. Hugo blir rätt när det blir för djupt. Fille blir lite orolig på det djupare men idag simmade han lite också. Är alldeles på tok för varmt för att springa med hundarna på annat sätt dagar som den här.

Var tyvärr inte lika folktomt på stranden ikväll även om de andra var åt andra hållet och rätt långt bort. Blev alltså inte lika avslappnat den här gången som igår men det var uppskattat i vilket fall.

Eftersom tjugoåringen vägrade åka med idag skulle jag hantera båda hundarna. Var lite orolig hur det skulle gå men det gick faktiskt rätt bra.Det enda krånglet får jag nog allt skylla på nyfikna kvigor. Där vi skulle passera var nämligen ett ungdjur som inte gärna ville flytta på sig. När vi kom för nära sprang det förstås undan några steg framåt. Det triggade så klart hundarna men de satt ju liksom fast i kopplena som satt fast i mig. Efter en stund flyttade det i alla fall på sig lite så vi kunde gå förbi. Sen valde den där nyfikne att komma efter oss när vi gick vidare och drog dessutom med sig några till. De kan inte vara så smarta på en skala de där kreaturen…

IMG_9358[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.