Löpning #45/50 Spring time edition Göteborgsvarvet 2014

#45/50 21,42 km. Är superdupernöjd med mig själv och dagens Göteborgsvarv. Nu kan jag sannerligen konstatera att träning ger resultat! Första milen på 56 min och hela varvet med officiell tid 2:08 h. Stoppade för en kissepaus på Hisingen så effektiv tid blev knappt 2:05. Snittid 5:50 min/km. Trots alldeles för varmt väder för mig.

Tidigare varv har jag haft planen att gå uppför alla större backar och vid alla drickstationer. Förutom alla andra partier jag inte orkat springa. Idag gick jag vid alla vätskestationer för att direkt efter sätta fart igen. Vid Älvsborgsbron var jag pigg i benen så då  sprang jag väl på då. Sen tänkte jag att det vore ju kul att springa första milen i alla fall för att se om jag klarar en mil, så då gjorde jag det. Men det gick ju rätt bra så då tänkte jag att jag springer fram till Göta Älvbron, så då gjorde jag det. Sen gick jag uppför den. Smart drag, för sen sprang jag igen hela vägen bort till den lilla uppförsbacken upp över Dag Hammarsköldsleden. Då gick jag en liten bit igen där det är så trångt. Så fick jag fart på benen igen och sprang resten av loppet med när jag ändå höll på. Och se på sjutton, det gick t o m att öka lite på upploppet. Stolt som en tupp! Frågan är om jag behöver springa fler gånger nu..? Fast det är ändå lite kul… åtminstone när jag tagit mig i mål.

Kände igår kväll att det kändes som att det var snuva på gång. Vaknade i morse och kände ännu mer att det var förkylning på gång. Funderade på att stanna hemma men det gick ju inte. Nu kan jag meddela att det verkligen är en förkylning med halsont, snuva och eländes, elände… gör dagens resultat till en ännu större prestation. Återstår att se hur det känns när jag vaknar imorgon…

IMG_8527[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.