Recept Glutenfritt Focaccia – Omelettbröd

Recept Glutenfritt Focaccia – Omelettbröd à la rucklet

Blanda de torra ingredienserna:

3 dl mandelmjöl

1 dl bovetemjöl

0,5 dl kokosmjöl

1 dl psylliumfröskal

1 msk bakpulver

1,5 tsk salt

Vispa ihop de blöta ingredienserna:

6 ägg

0,5 dl olivolja

3 dl vatten

Rör ner de torra i de blöta.

Låt stå att svälla i 5 min.

Smörj en långpanna med olivolja.

Häll upp smeten (den kan vara rätt lös). Tryck ut den hyfsat jämt över plåten. Jag försöker undvika att trycka ut det så mycket att det kommer mot kanterna på plåten. In i mitten av ugnen i ca 20 min i 200 grader. Tiden är beroende på hur lös smeten blev.

IMG_7347[1]

This entry was posted in Bröd, Glutenfritt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.