Löpning #28/50

#28/50 10 km. Misslyckades att sätta igång klockan när vi sprang iväg. Upptäckte det efter några hundra meter så det blev faktiskt 10 km totalt och inte 9,85 som loggen säger…

Alla gick hem från jobbet så då körde jag hem jag med och passade på att få åtminstone halva springturen i hyfsat dagsljus. Efter gårdagens mardrömsrunda valde jag taktiken att försöka ta det lite lugnt och inte pressa på hela tiden. Fillerundan kändes hyfsat ok. Att börja om med runda nr 2 med Hugo var ingen lek. Tog tre km av andra varvet innan kroppen gav sig och började mata på utan hårt motstånd. Eftersom det mörknade satte jag på mig pannlampan inför varv nr två om utifall att. Behövde bara använda den när vi sprang under motorvägen, där är några hålor jag inte vill trampa ner i, och sista biten på vår väg.

Inte är det skönt, inte går det lätt men jag tar mig ut och springer i alla fall… Försöker intala mig att jag ändå har trappat upp ett rejält snäpp till att ha milen som normalintervall. För några månader sen trodde jag verkligen inte det.

En dag till sen går vi mot ljusare tider igen!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.