Transportlöpning hem från bilverkstan

Det slog mig igår 15.45 att mormors bil skulle lämnas in på bilverkstan. Hade ingen skjuts. Kastade på mig löparkläder och slängde mig och hunden i bilen. Stormade in på kundmottagningen tre minuter före stängningsdags. Det blev transportlöpning hemåt. Det var en bit. Sprang i 5,5 km, sedan blev det promenad de sista två kilometrarna. Var första löpningen på tre veckor. Var lite småförkyld som sen satte sig som en otrevlig hosta. Hade inte tänkt springa igår heller men det blir ju sällan som jag tänker mig. Det blev bra att komma igång och Ruth var väldigt nöjd.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.