Varmt på lydnadsträningen och ett hårt spår

Det var fortfarande väldigt varmt på sena eftermiddagen med lydnadsträning på klubben. Ruth verkligen älskar den där träningsplanen och att träna. Hon vill INTE gå därifrån. Men med tanke på värmen blev det ett kort träningspass. Körde ett hårt spår också före vi körde hemåt igen. Det går så där med de hårda spåren. Hon försöker fuska och använder ögonen istället för att sätta på den där nosen. Hon tar i och för sig spåret men väldigt ofokuserat.

This entry was posted in Aktivering hund, Hundar, Schäfer and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.