Covid-fritt i Rucklet igen

Som en liten present från Islandsresan fick jag med en släng covid i bagaget liksom några till i ressällskapet. Var lite småsjuk förra söndagen som natten till måndagen gick över i rejält med feber, runt 39 grader. Var ganska spak ett dygn. Tisdag eftermiddag var jag feberfri igen. På onsdagen insjuknade tre till här hemma. Den femte verkar klara sig utan att bli sjuk. Från och med imorgon har även de passerat sjukdag fem samt minst två feberfria dagar och Rucklet är att betrakta som covid-fritt igen. Då kanske vi klarar oss något år igen nu.

De där självtesten fungerar så där. Först tredje kvällen visade provet positivt.

Förra covid-repan hade vi för drygt ett år sedan, i månadsskiftet april-maj 2021. Ett av barnen tog det med hem från skolan. Då var det fortfarande smittspårning, så femte dagen efter första positiva testet testades övriga i familjen igen. Då var ett barn till positivt. Så resten av familjen testades efter fem dagar igen. Ytterligare ett barn positivt. Så på femte dagen igen testade jag positivt. Den siste kämpen testades efter ytterligare fem dagar och klarade sig utan att bli sjuk alls. Drygt tre veckors isolering tog vi oss igenom då. Nu slapp jag undan med fem. Jag var knappt sjuk alls och stod emot smittan i många dagar även om jag skötte om samtliga insjuknade barn. Tackar kefiren för mitt goda immunförsvar!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.