Covid-19 is in the building

Covid-19 is in the building. Jaha, så var det vår tur. Ett positivt provsvar på covid-19 för ett av barnen. Alla ska vara hemma hela veckan. Fullt hus alltså. Provtagning på fredag för oss andra om vi inte blir sjuka innan dess. Då är det väl bara att vänta på nästas tur men så länge jag är frisk är jag frisk. I såna här tider är det verkligen en fördel att bo på landet. Ingen risk att smitta andra under löprundan med hundarna. En löprunda som för övrigt gick rätt bra. Gott!

This entry was posted in Hundar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.