Razzla vaktar igelkotten

Det är så roligt, vi har äntligen en igelkott här i Rucklet igen! Eller åtminstone har jag sett att vi har en igelkott igen. Eller snarare, Razzla har talat om att vi har en igelkott igen. Hon vaktar på den där stackaren men hon gör inte som Hugo gjorde. Bar in igelkotten och slängde den i soffan. Hundarna får ett väldigt speciellt skall när de skäller på kotten. Mycket frustration över de där vassa nålarna som skyddar igelkotten. Jaja, inte från Hugo då medan han fortfarande levde men Razzla låter den vara även om hon skäller och vaktar på den. Rocky bryr sig mindre.

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.