Löpning #25-31/2018

Det går så där att få tid till bloggandet. Jag tar så många kort och tänker vad jag ska skriva men sedan så försvinner tiden och jag sitter här på nätterna, jobbar och somnar vid datorn. Inte blir det bloggat då. Det får bli en sammanställning av den senaste tidens löpning. För sprungit har jag gjort även om det inte varit så mycket och varit väldigt tyst om det, totalt ca 3,8 mil på fyra veckor. Det är inte alltför långt ifrån en mil per vecka. Det får jag ändå vara rätt nöjd med att jag lyckas klämma in i en något hektisk tillvaro.

#32/2018 4,7 km. Efter två dygn i Köpenhamn som avslutades med en väldigt god brunch på Vivaldi i Frederiksberg, Köpenhamn, en supervarm hemresa på Öresundståget i en vagn utan fungerande ventilation (Det var så illa så efter Halmstad kom konduktören och delade ut vatten. Jag avstod eftersom jag strax skulle kliva av och det kanske var någon annan som behövde den mer) så kom jag hem till två överlyckliga hundar som verkligen ville komma ut och röra på sig. Det fick bli löpning med Fille. Han var så glad så att han studsade ännu mer än vanligt. Dessutom tjatade han om att få springa den längre rundan men där gick gränsen. Det var så kvalmigt och jobbigt att springa.

När Fille var färdigmotionerad var det Hugos och tonåringens tur för 4,7 km. Loggade inte rundan men det var nästan så att den hade kunnat kvala in till en löparrunda. Hugo orkade springa ovanligt mycket men det blev en hel del promenad också. Mycket snabb promenad dock. Han trivs betydligt bättre när det är runt 2o grader istället för runt 30.

Tränar för fullt på det där med att ta selfies. Det går så där… 😉

#31/2018 4,7 km.

#30/2018 3,5 km.

#29/2018 7,3 km.

#28/2018 4,7 km.

#27/2018 4,7 km.

#26/2018 4,7 km.

#25/2018 4,7 km.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.