Löpning #38/2017

#38/2017 9,5 km. Japp, kom ut på en springtur. Det är en bra sak det här att löpträning ,med hundar var ett av argumenten för att byta jobb. Det vill till att leva upp till det argumentet. Det går inte så fort för matten på Fillevarvet men jämfört med Hugovarvet är det raketfart. Även om vädret var mer Hugovänligt, och även mattevänligt för den delen, för löpträning gick det inte snabbare för det. Han har inte brått. Det blir bra tålamodsprövning för matten som hellre hade matat på åtminstone liiiite snabbare och kommit hem fortare. Om inte annat är det lysande för träningstävlingen som pågår på jobbet där det är nedlagd tid som räknas och inte vad som gjorts under tiden. Det blev många minuter att lägga till idag.

Projekt få bort övervikten på Hugo börjar visa resultat. Något slimmare har han allt blivit även om det är några kilo fett kvar som ska bort.

IMG_5715[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.