Löpning #32/2017

#32/2017 9,5 km. Jajaja säger hundarna, nejnejnej säger matten men har jag nu bytt jobb för att ha möjlighet att springa med hundar på dagtid, då får jag minsann pallra mig ut och springa också. Och det blev en springtur. Var sliten när jag var hemma och bytte hund men Hugo är så långsam så det blir en väldigt lugn andra runda. Det är kanske bra att träna på att springa långsamt. Är dock fortfarande rätt bekymrad över GöteborgsVarvet nästa helg… är på tok för otränad. Tur jag inte har något annat prestationskrav än att ta mig i mål.

IMG_5634[1] IMG_5635[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.