Löpning # 30/2017

#30/2017 9,6 km. Till hundarnas stora glädje blev det äntligen löpning. Fille blir så glad när han börjar ana att det kanske kan bli en löprunda. Studsar som en studsboll av lycka. Var tungt, var rätt slut efter första varvet med Fille. Då var det ändå en för att vara Fillerunda, lugn runda. Kan vara så att bromsande för att hålla nere farten i början tog musten ur matten direkt. Om inte annat tog det nästan livet av den onda tån. Hur kan en tå göra så ont, så länge..? Nåja, efter någon km var tån bortdomnad av det onda och gjorde bara ont, inte superduperjagstårinteut ont. Hur jag ska klara en halvmara om knappt tre veckor, det vete i sjutton. Både med tanke på tån och orken.

Hugovarvet gick i ett så långsamt tempo så att klockorna nästan stannade. Han har det jobbigt med att springa när det är varmt. Och idag var det ett alldeles underbart vårväder, äntligen lite värme! Förutom just den där kombinationen av löpning och värme. Den är inte någon höjdare.

IMG_5557[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.