Den sista liljan planterad

När mamma flyttade från sin marklägenhet förra sommaren grävde jag upp en hel del växter som skulle flytta hem till trädgården i Rucklet. Var duktig och fick ner det mesta i rabatterna men en sista lilja kom jag mig aldrig för att plantera. Den hamnade i en balja med vatten. Och där blev den där stackars liljan kvar. Den har stått i is och vatten hela vintern men den levde än. Den liljan som jag däremot faktiskt fick ner i rabatten, den hade dött. Idag bytte de plats. Den döda liljan åkte väck och fick göra plats för överlevaren. Hoppas att den inte dör nu när den äntligen har fått komma i jord.

IMG_0097[1] IMG_0098[1] IMG_0100[1]

This entry was posted in Trädgård and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.