Kvällsrunda med handhäst

Försökte ta med Birkir som handhäst när jag skulle rida Bergthora. Det gick hyfsat kanske 200 m. Sen satt jag av och vi tog ett steg i taget 500 m till. Det var väl tålamodsprövande så sen gav jag upp och gick hem med Birkir.

Skálda var tydligen rätt sugen på att göra något för hon stod kvar så att jag kunde fånga henne. Så då fick hon följa med som handhäst på ridturen. Det gick betydligt bättre. Vi lyckades t.o.m. att tölta några gånger och hon hängde med. Första gången fick jag mer eller mindre dra med henne. Andra och tredje gången gick det bättre. Det gick riktigt bra för att vara första gången med som handhäst. Det här kan vi göra fler gånger.

IMG_6134[1] IMG_6140[1]

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.