Unghäst på rymmen och fastkörd bil, det går bra nu…

Dagen var minutiöst planerad för att lösa logistik och allt som skulle hinnas med. Tillbaka på jobbet i Varberg efter dagens möten i Falkenberg hämtade jag elvaåringen på skolan för att han skulle vänta på jobbet på att storebror skulle hämta hem honom och jag skulle jobba över en stund för att sen åka direkt på ett möte goda män för ensamkommande flyktingbarn. När jag hämtat elvaåringen och precis installerat honom på jobbet och bara skulle fixa te för att sen fokusera på arbetet ringde mobilen:

-Hej, jag står på åkern bredvid dig och din häst är på rymmen.

Skit också! Bara att kasta in oss i bilen och köra hem fort som sjutton. Ringde ut en extra granne till hjälp också. Det var ettåringen Loke som tråcklat sig igenom stängslet, IGENOM elstängslet. Inget trasigt stängsel, bara en häst utanför. Grrr! JAG VILL INTE HA NÅGRA RYMMARE!!! Tog hjälp av stabila Bergthora. Då följde han bara efter henne in i hagen igen. Smidigt… Ska bli spännande att se om han tänker göra det här till en vana eller om han bara råkade hamna på fel sida stängslet.

IMG_1740[1]

På det lilla äventyret kom tjugoåringen hem och körde fast bilen i geggan. Det var så klart mitt fel..? Eftersom jag bosatt oss här ute i mitten av ingenstans. Grattis, det går bra nu…

IMG_1741[1]

Den här blev inte alls som planerat…

This entry was posted in Missöden and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.