Skálda från Haargaard har levererat!

Titta vad Skálda från Haargaard levererade så här på midsommaraftonskvällen. Ett litet sött stoföl!

Var ute i stallet för att mocka i stallet och kikade ner på hästarna när jag tömde skottkärran. Tyckte det kanske skymtade ett föl men när jag gick några steg närmare för att titta tyckte jag det såg ut som en skräppa eller nåt så jag gick in för att mocka vidare. Vid nästa tömning såg jag att det faktiskt var ett föl. Det är alldeles fantastiskt att se de första stapplande stegen! Hon verkar dock vara en rätt brutal mamma, Skálda.

Redan ett par timmar gammal springer hon med mamma.

IMG_8973[1]

När jag var ute och tittade till dem senast hade även efterbörden släppt. Allt som det ska hittills.

IMG_8982[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.