Sommarlov – jag är fri!

Så var det skolavslutning i tioåringens nya skola. Började först kl 17.30. Faktiskt riktigt bra att ha skolavslutningen på kvällen. Att slippa allt trassel att ta ledigt från jobbet. För att inte tala om det där idiotiska systemet de hade i förra skolan att barnen inte slutade direkt efter den gemensamma samlingen utan föräldrarna skulle stå och vänta i en halvtimme-timme utanför klassrummet innan de fick med ungarna hem. Var lite skeptisk till en avslutning i Pingstkyrkan men guderiet hölls på en väldigt hygglig nivå. Det kändes faktiskt helt ok. Efteråt var det tårtkalas. Var minst 28 föräldrar som hade bakat tårta, var tårtor mest överallt, som alla kalasade på. Jag tog med en glutenfri mandelkaka med grädde, blåbär och hallon. Blev faktiskt tre olika glutenfria tårtor att smaka på. Gott, gott!

IMG_0060[1]

Pratade en stund med rektorn om hur mycket bättre tioåringen mår. Hur mycket gladare han är på insidan. Hur han har vuxit på de här månaderna sen han bytte skola. Nu är det bara att fortsätta jobba vidare på att det ska bli ännu bättre. Men först ett sommarlov! Och med sommarlov känner jag mig helt plötsligt fri. Kan komma och gå här hemma lite som jag vill. Behöver inte lämna och hämta på skolan. Helt underbart!

Blev en promenad med häst och grannar med häst så någon middag blev här inte förrän strax efter kl 23… en pasta, ägg och fetaostsallad. Gott var det i alla fall!

IMG_0061[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.