Löpning #9/50 Summer edition

#9/50 3,9 km. Har svårt för det där att springa direkt när jag går upp innan frukost. Det såg lovande ut för en hyfsat varm sommardag i morse. Hade ingen lust att springa på en lördagskväll och en runda när det blivit för varmt är inget för hundarna så det fick bli en utmanande morgonrunda medan det fortfarande var lite svalt. Ett snabbt varv med Fille. Hugo hade brått som sjutton i början så han föll snabbt på eget grepp och blev så trött så trött. Det där att disponera krafterna över distansen är inte riktigt Hugos grej…

Gick rätt ok att springa före frukost. Bättre än förväntat. Kanske ska träna på det någon gång då och då.

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.