En produktiv dag

Det blev en synnerligen produktiv dag idag. Förutom en 12 km löprunda har hästarna fått nytt vatten i hagen. Loke nyfiken i en strut måste så klart komma och kolla vad som händer.

IMG_7925[1] IMG_7921[1]

Tvingade tonåringen att hjälp till att kånka in ett skåp till köket. Inte är det vackert men det fyller verkligen sin funktion att svälja köksbulklagret. Får duga tills jag trillar över något bättre.

IMG_7911[1] IMG_7913[1]

Har bakat två sorters glutenfritt bröd, fröfrallor och tekakor. Fröfrallorna har blivit rutin att baka, mycket goda. Tekakorna misslyckades jag med första gången så det hade jag nog inte försökt med igen om inte tonåringen plockat fram receptboken och ville prova tekakorna. Det var ju tur för den här gången blev de riktigt goda.

IMG_7910[1]

Kastade mig t o m ut för att rensa lite i en rabatt. Själavård helt enkelt…

IMG_7909[1]

Passade på att läsa sista kapitlet i Harry Potter och de vises sten för lilleman ute i den sköna eftermiddagssolen. När vi nu fått flyttat hundarna som skyndsamt tog bästa platserna snabbt som attan…

 IMG_7917[1] IMG_7905[1]

Hugo gottade sig i solen under lässtunden.

IMG_7907[1]

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Bröd, Glutenfritt, Hundar, Islandshästar, Trädgård and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.