Böcker i brevlådan

Idag hade det trillat in ett par böcker i brevlådan. Jag verkligen älskar böcker. De gör mig glad, bara för att det är böcker.

nytt bröd – Baka gott utan gluten

Bläddrade lite i nytt bröd. Mycket ser så gott ut. Frågan är om jag någonsin lyckas få det här glutenfria brödet bra. Det har gått så där hittills… om inte annat får jag en väldig lust att baka och det är en bra sak!

Det var rätt många recept med sojamjöl. Det vill jag inte använda eftersom det kan trigga inflammationer i kroppen och det har jag nog av redan från början. Någon som vet vad jag kan byta ut sojamjölet mot med liknande egenskaper? Har även skickat frågan till författarna. Får se om de svarar.

IMG_7527[1]

Tyst – De introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns

Hann inte läsa ut den när jag lånade den på bibblan och det kändes som att det här är en bok jag kommer återkomma till, många gånger. Dessutom är det en bok jag ska försöka sätta i händerna på så många som möjligt. Men först ska jag försöka ta mig igenom den själv. Ska bara läsa Introvert – Den tysta revolutionen av Linus Jonkman som jag äntligen fått tag på genom bibblan först. Beställde en drös böcker till också när jag ändå var där. Nästa ämne att snöa in på blir högkänslig personlighet…

IMG_7530[1]

This entry was posted in Böcker, Bröd, Glutenfritt, Introvert/Högkänslig personlighet, Mat and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.