Löpning #43/50

#43/50 3 km. Kom på i bilen halvvägs iväg till lillemans fotbollsträning i morse att jag hade satt på mig pulsbandet men glömt att sätta på mig klockan. Grattis det går bra nu… Behöver mina sovmornar även på lördagar. Det här är inte bra att gå upp i ottan en dag till i veckan. Jaja, mobilen var i alla fall med så runkeeper fick logga idag. Så tungt så tungt. Några minusgrader och en ilsken vind. En vind så ilsken så att när jag varvade mina 300-metersvarv hade spåren från förra varvet nästan blåst igen. Planen var att göra som förra lördagen, dvs att ta en långsida per varv med lite snabbare intervaller. Det gick inte idag. Fick vara glad att jag överhuvudtaget hade styrfart. Istället blev det bitvis intervaller medelst höga benlyft när det blev till att pulsa genom snön. Nåja kanske inte var så dumt det heller. Tvingade mig runt 10 varv i alla fall. Får vara nöjd med det…

Någon gång kanske jag lär mig att ta medicinen i tid också. Gör en del att cellerna har möjlighet att producera energi om jag ska springa…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.