Löpning #5/2020

Löpning #5/2020 4,7 km. Det är sorg här i Rucklet efter Fille. Det har varit tungt att ta tag i utomhuslöpningen utan honom. Som ett svek att springa. Det har tagit ett par veckor men idag tog jag med Rocky på en springtur. Utan hund går det liksom inte att springa. Rocky blev glad och tonåringen roade Pax som också var glad, fast hemma. Pax behöver tränas att vara ensam kvar hemma utan Rocky.

Det blev nästan fem km träning, förutom själva konditionsträningen, att hålla sig nära matten och inte försöka dra iväg för Rocky. Han har kort minne, men det ska nog gå att lyckas få till en löparkompis som inte drar i matten allt för mycket.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.