Fredagsfys och sen fredagsmys

Det här att tvinga iväg tonåringen till gymmet är ju alldeles lysande för min egen träning. Idag blev det löpbandet 3 km med intervaller under de två sista km. Drog igång garmin för att logga men glömde så klart att stänga av den. När jag väl kom på det några minuter senare lyckades jag tydligen kalibrera klockan utefter det. Hoppas att klockan ställer om sig efter ändringen som gjorde i datorn. Så ett styrkepass efter löpningen. Att träna på gym är nog bland det tråkigaste som finns men det finns något som är väldigt positivt. Att resultatet av träningen märks så tydligt i början. Har börjat öka på både löpbandet och styrkan. I ett långsamt tempo dock. Försöker vara försiktig så att jag inte drar upp skadan i vänster axel som börjar bli hyfsat under kontroll så här nästan 1,5 år senare.

Och efter fredagsfys blir det fredagsmys. Klämde i mig både lite chips och en megaskål popcorn till På Spåret och Skavlan. Gott, gott!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.