Löpning #1/2020

Löpning #1/2020 4,6 km. Årets andra dag blev dagen för årets första löprunda. På de tre senaste löprundorna skiljer det som mest 11 sekunder i totaltid, hyfsat jämnt tempo mellan rundorna alltså. Vad det nu betyder..?

Inte nog med att det blev löpning. Eftersom 16-åringen verkligen behövde röra på sig tvingades han till gymmet. Då var det lika bra att köra styrkepasset när jag ändå var där. Värmde upp med cross-trainern. Det måste vara bland det tråkigaste som finns. Det är så trist så att klockorna stannar. Fick med även tösen, som också hon rörde lite på sig. Lysande! Verkligen lysande att vi faktiskt kom iväg till gymmet. Där har vi nog inte skådats på ett antal månader. Det är en lyckosam affär för gymmet. Inte riktigt lika bra för den egna plånboken.

Eftersom 16-åringen verkligen behövde röra på sig även idag lyckades jag få iväg honom att gymma. Så det blev ytterligare ett styrkepass. Får väl se hur länge jag lyckas hålla i den här trenden…

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.