Löpning #73/2019

Löpning #73/2019 4,6 km. Alltså det där med träningsvärk efter att ha passerat 50 är inte att leka med. Har haft sjuk träningsvärk sedan löpningen återupptogs för fyra dagar sedan. Kände som tur är inte av den under rundan idag. Hoppas verkligen att den lyser med sin frånvaro de närmaste dagarna. Den där Fille är värsta PT:n. Han tar ingen hänsyn till eventuellt trött matte. Det är bara att försöka hänga med efter bästa förmåga. Nästan en minut snabbare idag än förra gången.

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.