Löpning 70-72/2019

Löpning #72/2019 4,6 km. Det där med löpning har mest varit synnerligen sporadiska händelser under det senaste halvåret. Det var nästan två månader sedan förra rundan. Men så plötsligt händer det. Tänkte att julafton kan vara en nog så bra dag som någon annan att se till att komma igång och röra på fläsket igen. Var lite bekymrad att allt flås skulle vara väck. Som tur är fanns det lite kvar i alla fall. Tog mig runt en knapp femma utan mer än att bara nästan dö. Med tanke på att det nu är knappt fem månader kvar tills jag ska försöka överleva Göteborgsvarvet och en halvmara vill det nog till att sätta fart på löpningen igen. Fille var i alla fall överlycklig att komma ut att springa igen. Han var entusiastisk för oss båda. Själva var jag mycket nöjd med mig själv när rundan var avklarad och lillfjanten Pax var mycket missnöjd över att han inte hade fått följa med.

Så hade jag visst glömt att notera de senaste två löppassen…

Löpning #71/2019 4,7 km.

Löpning #70/2019 5,5 km.

 

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.