Löpning #68 & 69/2019

Det var ingen av ungarna som ville hänga med och gymma, så det blev det ingenting med.  Har haft många ursäkter för att inte springa ett bra tag nu. Först var det en eländig förkylning. Igen. En hosta som inte gav sig. Hostar än men kan inte skylla på den längre. Så flyttade valpen in. Att ha valp är som att ha bebis. Kan inte lämnas ensam. Kräver ständig tillsyn. Så idag när det var nästan storm i byarna. Då valde jag att äntligen ta mig ut och springa. 15-åringen fick lämna datorn och vara ute och busa med valpen under tiden. Win-win liksom.

Löpning #68/2019 4,7 km. Först ut var det en överlycklig Fille som verkligen hade längtat efter att få springa. Lyckades hålla ett lite längre tempo även om Fille gärna hade sprungit på. Överlevde första varvet.

Löpning #69/2019 4,7 km. Funderade på hur jag skulle orka ännu ett varv. Bestämde när jag gav mig iväg att jag skulle springa så länge jag orkade och sen fick jag gå resten av vägen hem. Men det rullade på i sakta mak. Inte för att det var någon behaglig och trevlig upplevelse men det gick. Hela rundan. Ett tag på slutet funderade jag över mitt val att ut och springa i blåsten när det kändes som att jag nästan sprang på stället i motvinden.

Vet inte riktigt om det var ett helt klokt beslut att återuppta löpningen med samma distans även om det nu gick långsammare när det var 1,5 månad senast jag sprang senast. Det visar sig om någon dag elller två. som när jag sprang sist

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #68 & 69/2019

  1. xxxdan says:

    Nedanstaende lista ar en forteckning over de lopare som avverkat 100 meter pa en tid understigande 9,90 sekunder. Listan uppdaterades senast 2019-07-29.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.