Löpning #60/2019

Löpning #60/2019 4,7 km. Så var jag tillbaka i vardagen efter en helt fantastisk ridvecka på Island. Var så hungrig och skulle hem för att få i mig eftermiddagsfika. Hundarna tyckte annat. Det blev löpning istället. Det slår banne mig nästan aldrig fel. När det varit svinkallt och molnigt och jag tänker att nu kan jag springa utan att plågas ihjäl, då försvinner molnen och solen gassar när jag väl kommer ut. Så var det igår. Inte nog med det så var det en hel del motvind under rundan. Dessutom var det inte bara ett utan två telefonsamtal som avklarades under löpningen. Det tar på krafterna. Var inte helt piggelin när rundan var klar och inte speciellt sugen på ännu ett varv.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.