Löpning #58/2019

Löpning #58 4,7 km.  Vädret skulle vara hyfsat fint idag men det var rätt kyliga vindar så jag vågade mig på att ge mig ut att springa. Kan konstatera att de där molnen var betydligt färre än vad som var bekvämt och den kyliga vinden kylde verkligen inte som tanken var. Det var varmt helt enkelt. Och varmt och löpning är inte min favoritkombination. Draghunden Fille tyckte kanske också att det var lite varmt för han drog inte i riktigt samma utsträckning som brukligt. Det är inte ofta som draglinan får en chans till egen svängning och att han lägger sig i sidoposition händer väl knappast alls. Även om han också gjorde skäl för epitetet draghund.

Det där att plocka jordgubbar på självplock resulterar i att det smaskas en del jordgubbar samtidigt som byttan fylls på. Kan vidare konstatera att en uppladdande diet av jordgubbar inför löpning INTE är den optimala uppladdningen. Första halvan var en kamp mot hållen som precis hölls stången. Sen hade jag tydligen skumpat ner jordgubbarna för sen gick det bra. Sammanfattningsvis: jobbigt men är så otroligt nöjd varje gång jag tar mig ut att springa, motståndet är stort. Väldigt nöjd!

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.