Löpning #54/2019

Löpning #54 4,7 km. Eftersom jag har bestämt att vara snällare med mig själv och vara glad för det som blir istället för att slå på mig själv för det som inte blir ger jag mig en klapp på axeln för att det blev en dag med löpning. Det blev till och med ett varv till efter det här så totalt 9,4 km in på löparkontot.

Fille var supernöjd att det äntligen blev springa av. Han är inte så nöjd över löppassfrekvensen. Om Fille fick som han ville skulle vi springa hela dagarna.

För fem dagar sedan var jag till osteopaten. Det har varit rätt snälla behandlingar hittills för att försöka rätta till kroppen, bland annat min sneda höft. Men, icke den här gången! Och som det har känts i kroppen under den här veckan. Som fruktansvärd träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade. Även löpningen idag kändes som att det var helt andra muskler som fick jobba. Det kan tänkas att det blir en del träningsvärk kommande dagar…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.