Löpning #34 & 35/2019

Löpning #34/2019 4,7 km. En vecka sedan förra löpningen. En vecka som varit förkyld. Inte så eländigt men lite så där halvkrasslig med lite feber i måndags. Tyckte i alla fall att det fick vara dags för löpning idag. Inte gick det snabbt. Tyckte allt att det var strävigt att det gick så långsamt men fick ändå övertalat mig att det är ok att det går långsamt. Bättre det än att knäcka mig. Fille som vanligt överlycklig att få komma ut och springa. Inte hjälpte han till med draghjälpen som han brukar inte. Därav tiden kanske…

Löpning #35/2019 4,7 km. Med Rocky och tonåringen som ska springa Specialvarvet 17 maj. Som han längtar till att springa i Göteborg. Det är dock svårt att förstå det där att han behöver träna regelbundet för att orka springa. Drygt 3 km orkade han idag sen promenerades resten. Superduktigt kämpat. Rocky och jag sprang på i lugnt tempo även sista biten.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.