Löpning #2/2019

Löpning #2/2019 4,7 km. Efter Filles tempo under första varvet och förmiddagens maxbelastningstest var jag egentligen rätt trött men Hugo och 19-åringen skulle också motioneras. Bara att bita ihop och springa på. Första halvan var tung. Allt te, en liter sisådär, jag hade bälgat i mig mellan det jag kom hem och jag sprang iväg började klucka omkring i magen men det höll sig i styr. Sen var det tvåsidig håll på gång men den andades jag bort. Andra halvan då sprang jag plötsligt bara på. Långsamt så klart i Hugotempo men det var liksom inte motigt. 19-åringen kämpade på bra. 400 meter hemifrån gav han upp och gick. Det var bra gjort. Hugo och jag sprang på hela vägen hem.

Har funderat på vad målet ska vara för 2019 och det får bli 100 mil. Det kommer förmodligen inte att nås men det är bättre att sätta ett högt mål och motivera varför det inte nåddes än att sätta ett för lågt och nå det för enkelt. Så får det bli!

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.