Löpning #75/2018

#75/2018 4,7 km. Andra varvet juldagsjogg. Var trött efter första varvet där draghunden hade dragit upp tempot. Även om tempot på den här rundan var lågt var det en jobbig runda. Ibland är det bra att ha en långsam jycke. Även om han hade fått upp farten något just den här rundan. Så två rundor med högre tempo så här i rehabtider. Fick med 19-åringen som behöver träna för att springa specialvarvet med skolan i maj. Han springer Göteborgsvarvet på fredagen och jag på lördagen. Det är stort. Han kämpade på bra och orkade hela rundan.

Se där, två tonåringar och två hundar motionerade. Själv fick jag 9,4 km löpning på köpet.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.