Löpning #74/2018

#74/2018 4,7 km. Juldagsjogg. Tvingade med fjortonåringen som valde cykel istället för löpning. Var lättare att få med honom än väntat. Han fick en likadan Garminklocka som jag i julklapp och syntes glutta på armen mer eller mindre konstant där han cyklade. Han skulle cykla i förväg men var precis så där långt framför så att vi, jag och framför allt draghunden, hade span på honom på håll. Vilket innebar att draghunden höll ett helsikes tempo med nästan konstant drag för att komma ikapp, så där så att han låg på i galopp. Förutom att jag fick springa alldeles för snabbt dessutom fick springa snabbt och bromsa samtidigt. En intressant löpstil. Var mer eller mindre slut när vi kom hem och jag skulle iväg på nästa springtur.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.