En fantastisk strandritt

Det blev ett alldeles fantastiskt väder och en lika fantastisk strandritt. Havet hade dragit sig tillbaka sedan ritten i onsdags. Det var nästan så att det gick att rida till Danmark. Det var inga som helst problem att ta oss förbi utloppet av ån Törlan. Det som i våras blev en passage med vatten upp till magen på hästen var nu kanske 10-15 cm. Det blev en lång tur på stranden och sedan en lång runda tillbaka igen. Skálda var så duktig. Hon har nog aldrig varit ute på en så lång ridtur förr och inte är hon speciellt tränad för det heller. Hon kämpade på bra och är en riktigt trevlig häst!

Som grädde på moset tror vi att vi såg en havsörn. Det var i vilket fall en gigantisk rovfågel.

God lunch och trevligt sällskap. En fantastisk dag!

  

 

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.