Löpning #46/2018 Rehablöpning del 1

#46/2018 4,7 km rehablöpning. Fick med de höstlovslediga tonåringarna på min rehablöpning. Det var dags för upptrappning. 5 minuter promenad följt av 5 minuters löpning gånger 2-4 gånger. Rundan är bara 4,7 km så jag var lite orolig att vi inte skulle hinna med i alla fall tre gånger löpning så det fick bli nåååågot kortare promenad med lite drygt fyra minuter emellan istället. Kanske var det inte helt optimalt att springa första löpintervallet med en überhet draghund. Det där att springa och bromsa i varje steg var så där för knät. Efter det första löpintervallet bytte vi så att tonåringen tog höftbältet med draghunden istället. Finns viss risk att han har träningsvärk imorgon av allt bromsande…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.